Skip to content

WiikHall leie

O.B.Wiiks duk- og plasthaller kan tilpasses ethvert prosjekt. Rask levering, robust ingeniørarbeid og konkurransedyktige leieavtaler. Les mer.

WiikHall med sol og blå himmel.
Plasthall fra O.B.Wiik utleie.
WiikHall i havn med kraner bak.
WiikHall i havneområde med hus og produksjonslokaler rundt.

Fleksible haller møter fleksibel finansiering

Allsidige plasthaller for ethvert prosjekt

O.B.Wiik Utleie tilbyr et bredt utvalg fleksible plasthaller for å imøtekomme ulike behov, fra idrettshaller og lagringsfasiliteter til produksjonslokaler. WiikHall er en ideell midlertidig løsning med rask montering og egnes for mange formål.

Raskt oppsett for akutte behov

Våre plasthaller er designet for raskt oppsett, og gir en umiddelbar løsning ved akutte behov. Hallene er allsidige og kan settes opp i ulike terreng, noe som gjør dem til et godt alternativ for enhver lokasjon.

Innovativ isolasjon

Alle våre haller kan leveres med isolasjon. Vår WiikHall benytter seg av O.B.Wiiks unike sandwich-system, som gir et lufttett rom mellom to plater med en isolasjonsmatte. Tilgjengelig i to tykkelser, som gir respektive U-verdier på 0.36 og 0.76. Isolasjonsduken ligger på stålkonstruksjonen som en dyne, og har samme høye kvalitet som våre standardhaller, med ytterlag på 900g og innerlag på 650g.

Forblir varm

Isolerte dukhaller fra O.B.Wiik er designet for å opprettholde varme, selv under kalde vintre. Disse egenskapene har gjort WiikHall til et foretrukket alternativ for idrettsanlegg, verksteder, varmelager eller produksjonsformål. Med tilleggsutstyr blir WiikHall en kostnadseffektiv, men effektiv alternativ til permanente bygninger, og gir fantastiske fordeler.

Holdbare haller for utfordrende omgivelser

Våre haller er designet for å tåle tøffe forhold, og blir brukt globalt på både havner og mariner. De er robuste nok til å motstå ekstremt vær, og sikrer pålitelighet uansett plassering eller eksponeringsnivå.

Helhetlige utleiepakker og fleksibilitet

Utleiepakker fra O.B.Wiik Utleie inkluderer ikke kun hallen, men også belysning, ventilasjon og isolasjon etter behov, samt montering og vedlikehold. Våre fleksible leieavtaler gjør det enkelt å forlenge leieperioden og justere antall haller og størrelse på haller, etter prosjektets utviklende behov.

Kostnadseffektive og tilpasningsdyktige hallalternativer

Med et bredt utvalg av haller som kan tilpasses, inkludert dør- og vinduskonfigurasjoner, er O.B.Wiik Utleies leieløsninger kostnadseffektive og reduserer bekymringer knyttet til kapitalinvestering. Kontakt oss for eventuelle spørsmål om leieavtaler eller produktinformasjon.

Innsiden av en WiikHall som brukes til lagring.
Stor plasthall med oppbevaring og lagringsplass.

Hvorfor leie hos oss?

1. Fullservice pakker

O.B.Wiik Utleies leieavtaler strekker seg utover selve hallene, for å tilby en helhetlig pakke. Dette inkluderer nødvendig belysning, ventilasjon og isolasjon, sammen med komplett montering og vedlikeholdstjenester. Etter bruk tar vi oss av demonteringen, og forenkler prosessen for deg som kunde.

2. Tilpasningsdyktige leievilkår

Enten du ønsker en hall for en kort periode eller flere år, tilbyr O.B.Wiik Uteleie fleksible leieavtaler som tilpasses deres konkrete behov. Nyt fleksibiliteten med muligheten til å forlenge leieavtalen, justere antall haller og størrelser på haller, ettersom behovene kommer.

3. Haller for alle behov

O.B.Wiik Utleie har et omfattende utvalg av haller som kan tilpasses for å imøtekomme ethvert prosjekts krav. Våre allsidige haller er ideelle for ulike formål, inkludert lagerlokaler, midlertidige kommersielle områder og industrielle bruksområder.

4. Fullstendig tilpasningsdyktig

O.B.Wiik Utleies haller tilbyr skreddersydde tilpasninger for å imøtekomme dine spesifikke behov. Enten det er spesialiserte dører, porter eller vinduer, tilbyr vi skreddersydde designtjenester. Utvalget vårt inkluderer både isolerte og ikke-isolerte haller, designet for installasjon på nesten hvilket som helst sted.

5. Kostandseffektivt

Å leie en hall for kortsiktige prosjekter kan være et kostnadseffektivt valg sammenlignet med kjøp. Det gir en tydelig oversikt over driftsutgiftene og sikrer forutsigbare kostnader uten behov for umiddelbar eller fremtidig kapitalinvestering.

Noen spørsmål?

Vi svarer gjerne på spørsmål du har om vilkår, finansiering eller produktutvalg.

Fyll ut dette skjemaet, send oss en mail eller ring oss, så vil vi i O.B.Wiik Uteleie hjelpe med å finne den beste løsningen for deg.

64 83 55 00
utleie@obwiik.no